Select Page

Projectinrichting. 

Op zoek naar een projectinrichter voor jouw kantoor? Wij brengen jouw kantoorinrichting tot leven! Onze stylisten en interieuradviseurs kunnen jouw zakelijke karakter en je brand laten samenvloeien in je complete kantoorinrichting.

compleet advies en totale ontzorging

Van kleine inrichting tot totaalproject.

Wat Werkdynamisch onderscheid is de manier van inrichten. Met ons complete kantoorinrichting advies zullen we niet alleen rekening houden met het uiterlijk, hoewel dat zeker gaaf zal zijn, maar we houden rekening met alle lichamelijke aspecten, zoals ergonomie, dynamiek en akoestiek. We willen jou en je werknemers een interieur bieden waarin je productiviteit en vitaliteit zullen toenemen. Dit doen we door het gebruik van innovatieve en dynamische producten. Daarnaast kunnen we ondersteuning bieden in het praktisch toepassen van gezond en dynamisch werken.

  • Innovatieve producten
  • Minder ziekteverzuim dankzij je inrichting
  • Betere werkprestaties
  • Toffe & moderne uitstraling passend bij je brand

 

 

Betaalbare projectinrichting en mooie referenties.

Ben je op zoek naar een mooie, nieuwe uitstraling van je kantoor? Betaalbare kantoorinrichting begint hier. Door een goede inkoopstrategie en de juiste leveranciers kunnen wij de kantoren en werkplekken niet alleen dynamisch en gezond vormgeven, maar dit ook alles voor een zeer betaalbare prijs. Wij verzorgen elk project van a-z. Van complete tekening tot totaaloplevering. Daarbij werken we samen met diverse externe partijen, om zo het beste eindresultaat te behalen. 

Wij werken voor kleine MKBers tot grote ondernemingen in Nederland en België. Hieronder vind je een aantal projecten waar we echt trots op zijn. 

Op zoek naar een complete, ergonomische of dynamische kantoorinrichting?

Wil je je kantoor vernieuwen en je personeel een veel gezondere werkplek bieden? Maar heb je zelf geen idee waar je moet beginnen? Vraag dan gratis en vrijblijvend advies aan onze interieuradviseur.

Werkdynamisch is een leverancier die ons van begin tot eind aan de hand mee heeft genomen in het proces.

Het meedenken in het ontwerp van het kantoor hebben wij ervaren als een meerwaarde.

Na een aantal gesprekken kwam het ontwerp op gang, wat uiteindelijk resulteerde in een prachtige werkplek voor de medewerkers van AMS